+45 20 16 83 23 kristian@elektrisk.dk
Kaffekop med Consignor logo

Consignor grafisk stil og Powerpoint materiale

Consignor er en softwarevirksomhed, der er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at løse deres forsendelsesbehov.

Consignor er for nylig vokset fra at være en skandinavisk baseret virksomhed til at være global. I den sammenhæng skiftede firmaet navn fra det tidligere EDI-Soft til Consignor. Elektrisk design hjalp til med at udvikle en stil for det visuelle udtryk: Logo, papirlinje, designmanual osv.

Consignor papirlinje og dekorativt kontorrod

For Consignor gælder det om at have muligheden for fleksibelt at arbejde videre med det visuelle udtryk i definerede rammer. Desuden er det nødvendigt at have et godt arsenal af de grafiske elementer, der indgår. Consignor har fået et digitalt design kit med logoer i flere variationer, skrifter til installation og en manual med guidelines for hvordan det hele anvendes.

Consignor logo med angivelser for minimum clearspace
Slide fra Consignor Powerpoint præsentation
Eksempler på Consignor symboler

Consignors produkt er på den ene side enkelt. Det bygger bro mellem virksomheders behov for at styre forsendelser og transportørers behov for at få informationer om forsendelserne på en bestemt måde.
Consignors software kan integreres i virksomhedernes lager- og webshop-datasystemer, og taler direkte sammen med datasystemerne hos 300 forskellige transportører. Ikke så tosset!

Men på den anden side kan Consignor meget mere. Derfor har elektrisk idé design hjulpet med at udvikle præsentationsmateriale i Powerpoint, så Consignors salgsstab kan fortælle en strømlinet historie om produkterne og dykke ned i de specifikke Consignor-løsninger, der passer til kundens behov.

Powerpoint har et velfortjent dårligt ry blandt grafikere, men eftersom det er den gældende standard for virksomheder må man stramme sig an og udnytte programmet på den bedst mulige måde. Og det har vi så gjort. I præsentationen er der fokus på høj kvalitet i typografi, billeder og det særlige sæt af symboler, der er designet til formålet. Alt står klingende skarpt uanset hvor stor en skærm det bliver blæst op på.